Veiligheid

Veiligheid is voor iedereen van het grootste belang. Of het nu is dat we graag veilig door het verkeer kunnen, weten dat de aanrijtijden van de hulpdiensten goed zijn of graag onze buurt zo veilig mogelijk houden, het gaat iedereen aan en wij zullen er dan ook op blijven hameren. Veiligheid voor alles! Wij willen dan ook alle WhatsApp-signaleringsgroepen in stand houden en waar nodig uitbreiden. 

Als VVD willen we overal de verkeerssituatie zo veilig mogelijk maken. Of het nu gaat om te drukke wegen, oversteekplaatsen van provinciale wegen, motoren op de dijken of te snel verkeer in woonwijken, we moeten deze situaties zoveel mogelijk aanpakken. 

Extra aandacht moeten we besteden aan de georganiseerde misdaad. Deze lijkt zijn weg definitief gevonden te hebben naar onze buitengebieden. Drugslabs, dumpingen en intimidatie we worden er steeds vaker mee geconfronteerd. De VVD wil hier de volle aandacht voor en streng tegen optreden. Controle en handhaving moeten beter geregeld worden in onze gemeente en daar wil de VVD in investeren. 

Bij constatering van drugscriminaliteit worden bedrijven of woningen gesloten. Ook is de VVD voorstander van het intrekken van vergunningen waar dat kan helpen om criminaliteit te stoppen of herhaling te voorkomen.